Benvingut a PAROLE, el teu expert en comunicació personal i organitzacional.

En aquest Podcast et vull parlar del Podcasting.

Mai no s’havien escoltat tants podcasts com ara. I el nombre d’oients no para de pujar.

Normal! A qui no li agrada, o qui no necessita, estar informat, gaudir aprenent i escoltant experts sobre un tema que ens apassiona, descobrir noves àrees d’interès, entretenir-nos, escoltar històries, ….

I a qui no li agrada, i li convé, poder-ho fer a la seva conveniència?

Des del mòbil, des del rellotge intel·ligent, des de l’ordinador, des de la tauleta….

A casa mentre feinegem o cuinem, mentre fem esport a l’aire lliure o a l’interior, al cotxe, al bus, a l’avió o al tren, mentre esperem aquell o aquella que sempre arriba tard, … en tots aquests moments, els podcasts són molt més còmodes que les publicacions de blogs de les webs.

 

Tens una empresa o un negoci o una afició que vulguis compartir?

Aleshores el podcasting és per a tu! Els podcasts són una manera excel·lent de crear una connexió genuïna amb el teu públic. I un recurs extraordinari per generar tràfic i ingressos per al teu negoci.

 

Pensa en com et sents després d’haver escoltat una bona història o després d’haver après quelcom que no sabies o després d’haver resolt un dubte o d’haver satisfet una curiositat. Doncs… et sents com a mínim content i bé, i, molt probablement, també et sents satisfet i pletòric.

I és que, sense que en siguem conscients, quan quelcom o algú fa que ens sentim bé, generem ganes de més. És per això que generem un lligam amb la Marca o amb la persona que hi ha darrere el Podcast que acabem d’escoltar.

 

Actualment hi ha prop de 50 milions de canals de YouTube, 440 milions de blogs de web, i, en canvi, poc més de 550.000 podcasts a Apple Podcasts. Això significa que per cada podcast hi ha 800 blogs i 90 canals de YouTube. Mireu doncs si n’hi ha d’espai per al creixement!

 

Aprofita la increïble oportunitat que hi ha ara amb el Podcasting tal com hi va ser en el seu moment amb els Blogs.

Grava amb PAROLE. Des de PAROLE t’oferim Potenciar la teva Marca i Liderar amb influència.

 

Posem al teu abast la nostra experiència en àudio, audiovisual, narració i comunicació.

T’ajudem a triar la temàtica, a buscar continguts, a estructurar-los i planificar-los, a donar-los l’estil que tu escullis, a decidir el format del podcast (entrevista, tertúlia, locució de continguts, ..), a triar la identitat sonora del teu podcast, quelcom que és tant important com el contingut.

 

Ens fa molta il·lusió estar en aquest viatge amb tu.

Feliç podcasting!